Bankovni karty
no a nakoniec je mozne to, ze si mozno nevsimol oznam o 150 rupiach este predtym ako si vlozil kartu do bankomatu, alebo tam to niekde len prebliklo. Urcite Revolut neposle nikoho skontrolovat bankomat v Indii. To jedine ak by sa zrazu objavili tisicky staznosti, asi by potom nieco riesili.
@cali: Tak takové zkušenosti nemám. Být to na obrazovce, tak je vše čupr dupr. Jenže nebylo. Možná jen oznámení, že "your bank can apply fee". Každopádně výběry z ATM jsou jedna ze dvou služeb, kvůli které si lidi obvykle pořizují Revolut a ukazuje se, že jsou úplně bez záruky...
R: asi jste překročili limit
J: 15%?
R: Vypadá to, že ATM připočítal svůj poplatek.
J: Můžete to ověřit prosím?
R: Bankomat připočítal svůj poplatek.
J: Můžete kontaktovat indickou stranu?
R: Ne, toto je transakce třetím stranám a za ní nejsme zodpovědní. Obraťte se na majitele ATM.
Takto to u nich asi funguje. U větší české banky by mi aspoň řekli hned napoprvé, že ATM si naúčtoval poplatek a pokud to oni nevyřeší, kam se mám obrátit. Zde si fakt myjí ruce a ani neuvedou, kdo je majitelem :D Naštěstí mám stvrzenku.
@tonic: Vzhledem k tomu, že jsem pár dní před tím řešil podobnou věc, dával jsem si pozor a nikde nebylo ani ň.
Ve Vietnamu jsem jsem se třeba setkal s tím, že poplatek za použití byl napsaný na papíře nalepeným vedle bankomatu nebo pod ním (spolu s hromadou dalších různých poplatků) a na obrazovce pak už o tom nebylo ani slovo a naúčtovaný v revolutu pak byl. Možná to může být podobný případ.
To by mohl být a ještě jsem se s ním nikdy nesetkal a ani mě to nenapadlo. Za chyby se ale platí.
No já bych to shrnul. To že se platí někdy poplatky za výběr z bankomatu je známé. Cali dal odkaz, že tomu v tomto případě tak je, pokud jsem to dobře pochopil, takže ty, který na podobné věci dbá, jsi si to měl dopředu zkontrolovat. Obzvláště v Indii, kde nejrůznější poplatky dosahují někdy téměř i výše ceny kupovaného zboží či služby. :-). Tudíž mám za to, že na vině jsi ty. :-) Každopádně je dobře, že jsi ostatní upozornil, že tomu tak je.
Jojo, s papírkem nalepeným vedle bankomatu jsem setkal taky - právě v Indii. Na první pohled vypadal jako nějaká reklama :D Nevím teda, jestli to byla přímo Punjabi bank, to už si nepamatuju.
niemandos napsal(a):Mě ani tak nepřekvapuje samotný poplatek jako spíš samotný přístup Revolutu, který probíhá v tomto kolečku. Hlavně že už mají litevskou bankovní licenci. Spojit se s bankou a říct mi, že je to vylepeno vNo já bych to shrnul. To že se platí někdy poplatky za výběr z bankomatu je známé. Cali dal odkaz, že tomu v tomto případě tak je, pokud jsem to dobře pochopil, takže ty, který na podobné věci dbá, jsi si to měl dopředu zkontrolovat. Obzvláště v Indii, kde nejrůznější poplatky dosahují někdy téměř i výše ceny kupovaného zboží či služby. :-). Tudíž mám za to, že na vině jsi ty. :-) Každopádně je dobře, že jsi ostatní upozornil, že tomu tak je.
Michal napsal(a):Mě ani tak nepřekvapuje samotný poplatek jako spíš samotný přístup Revolutu, který probíhá v tomto kolečku. Hlavně že už mají litevskou bankovní licenci. Spojit se s bankou a říct mi, že je to vylepeno v
Víš co. Ono nic není tak skvělé, jak na první pohled vypadá.
PS: Kdybys to tak neřešil, ušetřil by jsi si spoustu nervů. Já taky v Indii vybíral z bankomatu a nikdy jsem nepátral, jestli jsem nějaký poplatek za výběr platil, nebo ne. Vzhledem k ceně točeného piva v hotelu to byl nepodstatný výdaj. Třeba v Thajsku jsem vybral 3x za sebou před cestou na ostrovy, tehdy ještě 150 THB za výběr, a že by mi to trhalo žíly se říct nedá. Prostě záleží na přístupu. Ale chápu, že ty to máš jinak :-)
Mně těch 150 INR nervy taky nějak netrhá jako spíš ten sovětský způsob zákaznické péče od Fin těch start upu. Ten mě rozpálil doběla :D
Toto by som ťa chcel vidieť riešiť u nejakej tety na pobočke kamennej banky:)) Revolut support si nakoniec prácu urobil dobre. Nestrácali s tebou čas a nakoniec si zistil, že to aj tak bola asi tvoja chyba, lebo si nečítaš oznamy v hindi v okolí bankomatu;))
tonic napsal(a):Toto by som ťa chcel vidieť riešiť u nejakej tety na pobočke kamennej banky:)) Revolut support si nakoniec prácu urobil dobre. Nestrácali s tebou čas a nakoniec si zistil, že to aj tak bola asi tvoja chyba, lebo si nečítaš oznamy v hindi v okolí bankomatu;))
Přesně tak, chtěl bych vidět jak by česká banka kontaktovala nějakou obskurní banku na druhém konci světa v rozvojový zemi, jen kvůli nějakému poplatku za výběr. Podle mě by jsi na jejich infolince skončil utnutej ještě rychleji, než na tom revolut chatu.
Michal napsal(a):@cali: Tak takové zkušenosti nemám. Být to na obrazovce, tak je vše čupr dupr. Jenže nebylo. Možná jen oznámení, že "your bank can apply fee". Každopádně výběry z ATM jsou jedna ze dvou služeb, kvůli které si lidi obvykle pořizují Revolut a ukazuje se, že jsou úplně bez záruky...
R: asi jste překročili limit
J: 15%?
R: Vypadá to, že ATM připočítal svůj poplatek.
J: Můžete to ověřit prosím?
R: Bankomat připočítal svůj poplatek.
J: Můžete kontaktovat indickou stranu?
R: Ne, toto je transakce třetím stranám a za ní nejsme zodpovědní. Obraťte se na majitele ATM.Takto to u nich asi funguje. U větší české banky by mi aspoň řekli hned napoprvé, že ATM si naúčtoval poplatek a pokud to oni nevyřeší, kam se mám obrátit. Zde si fakt myjí ruce a ani neuvedou, kdo je majitelem :D Naštěstí mám stvrzenku.
@tonic: Vzhledem k tomu, že jsem pár dní před tím řešil podobnou věc, dával jsem si pozor a nikde nebylo ani ň.
Česká banka by to strhla úplně stejně.
Jakou vyhodu ma nabizet ten Revolut? Myslel jsem si, ze je to lepsi kurz, schvalne jsem to s kolegou zkousel v Maroku, on platil Revolutkou, ja MC debetkou od RB u stejneho obchodnika cca minutu po sobe a kurz vysel o par haleru lepe u me debetky. Pak mi smysl celeho Revolutu nejak unika
Výhodou by měly být lepší kurzy a nula za výběr z bankomatu v přepočtu do 4500 CZK měsíčně.
Jasně, u měn mimo kurzovní lístek to je šul nul nebo malinko horší u Revolutu, ale u měn dle lístku to je jinak, rozdíl u EUR dnes byl 0,75 Kč, kupoval jsem vína v Portugalsku a v podstatě to byla láhev navíc:-) Zase jsem platil ubytování v Oděse a tam to bylo lepší poslat z RB kredit před paysend. Výhody Revolutu nejsou ale jen kurz.
hlavna vyhoda Revolutu je najma ze nestrkas do neznameho bankomatu niekde na periferii Jerevanu kartu zviazanu s hlavnym uctom.
Chapu Michala. Nejde tak o castku, ale o princip. Taky by me to prekvapilo.
Troufam si rict zetsina ceskych bank by se zachovala jinak nez Revolut, reklamaci by sepsali, predali sami do Indie. Klidne i stara baba, sepsala by co ji klient nadiktuje a stejne by to resily odpovedme osoby. Vidim to tak ze by po urgenci treba az trech mesicih by prisla odpoved ze bylo vse v poradku, dle jejicj platmeho ceniku. Ale resily by to, neodmitly by zadat reklamaci.
Spekuluji, ze problem plyne z toho, ze Revolut roste rychleji nez klientska baze. Pak nestihaji kvalitni servis a maji i jine prubezne potize. Paradoxne nestihaji zavazky vuci investorum. Druha vec je jestli podobny zakaznicky servis nema byt standardem ve stylu nizkonaklafovych aerolinek..
ale ved na Michalovom FB bol screenshot, kde mu poslali link na formular - nieco ako complaint form ak sa dobre pamatam. Ved co ine zostavalo agentovi na chate? Normalna procedura vsetkych cuscare, ked sa to uz natahuje a na teba caka v linke dalsich dvadsat ludi, tak sa nebude zaoberat indickym bankomatom, ktory niekomu strhol 2 eura, ale zakaznika odlozis stranou a posles mu link na formular, kde to pekne spisa a niekto v klude to poriesi. Ano, Revolut nestiha, to je jasne, ale si predstavte vas, keby ste chatovali niekde v Nikarague so zablokovanou revolutkou, ostatne karty vam ukradli a potrebujete cash na autobus na letisko :D a niekto blokuje chat so 150 rupiami. Je to to iste ako ked sa niekto ponahla na vlak, ide kupit listok na najblizsi spoj do pokladne a tam idiot co si vybavuje lozko na nocny vlak do Kosic s odchodom o dva tyzdne.
Aha, sorry ten formular jsem teda v te zaplave nejak prehledl :) V tom pripade souhlas. Stejne sem zvedavej kam se ten jejich zakaznicky servis posune..
Jo, mysli mi to zase pomalu,.. A ja ted blbec hledal kde ze to tady je, jakto ze sem to prehledl :D
Já jsem si teď přečetl tu korespondenci. Michale, kvůli posraným (sorry, nenapadá mě přiléhavější označení) 50 Kč tam psát takové žvásty a vyhrožovat, že s nimi MC přestane spolupracovat... Napřed jsem se smál, ale myslím, že by jsi s tím měl něco dělat. Tedy myslím vyhledat odbornou pomoc. A když mně pošleš SZ s číslem účtu, pošlu ti 50 Kč a už tady s tím přestaň...
superweb . napsal(a):Jakou vyhodu ma nabizet ten Revolut? Myslel jsem si, ze je to lepsi kurz, schvalne jsem to s kolegou zkousel v Maroku, on platil Revolutkou, ja MC debetkou od RB u stejneho obchodnika cca minutu po sobe a kurz vysel o par haleru lepe u me debetky. Pak mi smysl celeho Revolutu nejak unika
Už jsem to tady myslím zmiňoval, vzhledem k tomu jakým způsobem Revolut vypočítává směnnej kurz:
https://www.revolut.com/help/get...ill-i-get/
Se úplně nehodí pro exotičtější měny, viz. např.:
https://community.revolut.com/t/...rate/10890
Na tomto fóru mě vždy překvapuje, jak se zde vše dokáže překroutit a kolik se tu najednou vyrojí ochránců a zastánců nebohých korporací a čecháčků, co si stokorunami běžně utírají zadek :D
Každopádně ta podpora od Revolutu, která ti x-krát je schopná napsat, že to je přece Revolut fee, ačkoliv tak 5x vyšší, než by měla být, je k nezaplacení. Plus pak ti odcitovat VOP, že za 1 z 2 jejich core služeb, což výběry z ATM jsou, vůbec nenese odpovědnost.
@niemandos: na tohle jsem přišel, když jsem chtěl platit kartou cca 10 Kč a divil se, proč to neprojde, když tam po posledním výběru musela zůstat aspoň pajska. Pak na to koukám, uklidňuji se, že na druhou Revolut support z Indie už nemám nervy a zadám to z ČR, až bude čas, a pokusím se donutit agenta konat. Něco podobného jsem s nimi už pár dní předtím řešil a byla to ještě větší síla.